Подобрявайки качеството и обслужването, гледаме с оптимизъм към бъдещето

Хидромарк

За нас

Хидромарк

Нашата История

Сертификати

Хидромарк партньори

Партньори

Нашият екип

Често задавани въпроси

За нас

Кои сме ние

Хидромарк – дългогодишен опит и доказано качество в производство и поддръжка на хидравликата и пневматиката за тежката и леката промишленост. Специализираме в производство на индустриални и хидравлични  маркучи, компоненти  за високо налягане, фитинги, хидравлични и пневматични уплътнители, цилиндри и други елементи. Разполагаме с широк асортимент от продукти и услуги, с модерна база и склад и предлагаме бързо и професионално обслужване, съобразено с индивидуалните нужни на всеки наш клиент.

Ние сме официален представител на световния лидер в технологиите за движение и контрол – Parker Hannifin.

Мисия и цели

Като наследници на Агротехника Марков, работим на българския и международния пазар от 1999 година. Не спираме да разширяваме дейността си, като внедряваме най-модерните технологии в разработването на нови продукти, както и подобряваме вътрешния контрол и високия стандарт в обслужването. Държим на нашия екип от опитни специалисти, като развиваме и повишаваме потенциала и квалификацията на всеки член на екипа, с амбицията да се превърнем във водещо име и гарант за европейско качество.

С амбиция за бъдещето

Хидромарк създава живи и активни системи, в които под високо налягане пулсира енергията, нужна за растежа на Вашия бизнес! Нека заедно продължим да изграждаме една по-стабилна среда за развитието на българската икономика, съобразена с европейските стандарти за качество и устойчив растеж.

Новини

„ХИДРОМАРК” EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-0032-C01

„ХИДРОМАРК” EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-0032-C01 по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Общата стойност на проекта е 50 000,00 лв., от които 50 000,00 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 11.08.2021г. и е с продължителност 3 месеца.

„ХИДРОМАРК“ ЕООД стартира процедура по „избор с публична покана“

 

Процедура „избор с публична покана“ за определяне на изпълнител с предмет „Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на ДМА по обособени позиции:
Обособена позиция 1: Система за производство на уплътнители с ЦПУ (1 бр.);
Обособена позиция 2: Многофункционален двушпинделен струг с ЦПУ (1 бр.)“.

 

Документацията може да изтеглите от тук.

 

Дата: 02.03.2021г

„ХИДРОМАРК” EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073-1081-C01

                                                                                                                                           

„ХИДРОМАРК” EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073-1081-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Обща стойност: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 26.06.2020г. и е с продължителност 3 месеца.

„ХИДРОМАРК" ЕООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.040-0163-C01

                                                                                                                                           

Фирма ХИДРОМАРК ЕООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.040-0163-C01 по проект „Подобряване на производствения капацитет в ХИДРОМАРК ЕООД”. Договорът за безвъзмездна финансова помощ е по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Общата цел на проекта е повишаване на конкурентоспособността на предприятието. Тя ще бъде осъществена чрез постигане на следните специфични цели: повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал на фирмата. Изпълнението на специфичните цели ще бъде възможно чрез осъществяването на дейността по проекта за подобряване на производствения капацитет, чрез закупуването на Многофункционален двушпинделен струг с ЦПУ (1 Бр.) и Система за производство на уплътнители с ЦПУ (1 бр.).

Общата стойност на проекта е 1 030 000,00 лв., от които 612 850,00 лв. европейско и 108 150,00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 23.12.2020г. и е с продължителност 12 месеца.

Нашата история

1999 – 2002 г. – Основана е семейната фирма “Агротехника Марков” – търговия с резервни части за селскостопански машини – която през 2002 г. се слива с новосъздаденото дружество Агротехника Варна, предшественик на Хидромарк.

2003 г. – Стартира производство на маркучи за високо налягане, дейност която бързо се разраства с внедряването на нови технологии и висококачествени материали.

2006 г. – След посещението на международното изложение в Милано през 2006г., дружеството създава контакти и партньорства и започва да черпи опит от водещи световни марки в производството на хидравлични елементи.

2007 г. – С влизането на България в Европейския Съюз, дружеството отваря нова страница в своето развитие. Агротехника Варна се преименува на Хидромарк и създава своя запазена марка маркучи, с което гарантира качеството и произхода на своите продукти. Същата година започва изграждането на нова складова и търговска база.

От 2007 г. Хидромарк ежегодно участва в национални и международни технически панаири, където представя своите последни продукти и черпи опит и вдъхновение за нови и по-качествени материали и услуги.

2009 г. – Официално е открита новата производствена и складова база на Хидромарк в град Варна, която и до днес е основно представителство на фирмата. Модерните площи позволяват разширяване на дейността и складовите наличности.

2011 – 2013 г. – Дружеството разгръща производствения си капацитет и продуктова си гама, чрез инвестиции в нови машини и технологии и разширяване на производствени площи. В периода са закупени четири ЦПУ програмни струга за производство на накрайници и уплътнители за високо и ниско налягане.

2015 г. – открива се Хидромаркет – шоурум за хидравлични и пневматични системи и елементи. През същата година започва и разработването на онлайн магазин.

Сертификати

Партньори

Enerpac
D-Hydro
Parker
Stucchi
rastelli raccordi
minipress
Manuli

Нашият екип

Хидромарк Варна

Дойчин Марков

Управител

Станете част от нас

Вижте свободните позиции

Често Задавани Въпроси

1. Интересувам се от конкретен продукт. Как да получа повече информация?

За да получите допълнителна информация относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас:

  • Изпратете ни имейл на info@hydromark.eu.
  • Позвънете на един от посочените телефонни номера 052506013 или 0888837841.
2. Как мога да поръчам производството на маркуч за високо налягане?

В случай, че знаете точните размери и параметри на маркуча, бихте могли:

  • да поръчате на нашия имейл
  • чрез формата за запитване на сайта
  • по телефон

Ако не сте сигурни в размерите, бихме могли да произведем маркуч за Вашите нужди по мостра.

3. Имам хидравличен цилиндър, който подлежи на ремонт. Как процедирате и в какъв срок е възможно да извършите ремонт?

Всички хидравлични цилиндри, получени за ремонт, се разглобяват, компонентите им се почистват и проверяват, тръбата и буталния прът се измерват за правота и износване. Каналите за уплътнители се почистват, след което се произвеждат уплътнители по размерите, достигнати след първичните операции. При необходимост се подменят бутални пръти, тръби, изработват се нови бутала и затвори. В голяма част от случаите се препоръчва хонинговане на тръбата, за да се постигне максимална гладкост, което гарантира продължителността на работа на съответния цилиндър.

В зависимост от моментната натовареност и фактическото състояние на ремонтирания цилиндър, срокът за извършване на услугата е от 1 до 4 работни дни.

4. Желая изработка на уплътнения. Как мога да поръчам и в какъв срок ще бъде завършено производството?

Произвеждаме уплътнения, чиито профили и материали може да разгледате тук .

  • В случай, че разполагате с чертеж и/или точни размери, бихте могли да ги изпратите до info@hydromark.eu или чрез формата за запитване на сайта  като уточните приложението на  уплътнението, за да се произведе от най-подходящия материал.
  • Ако не сте сигурни в размера, изпратете ни металните части, където ще бъдат поставени уплътненията и ние ще ги произведем за Вас.

В зависимост от моментната натовареност, срокът за производство е от няколко часа до 2 работни дни.

5. Работите ли с куриерски фирми?

Да, бихте могли да изпратите Вашите мостри или цилиндри, подлежащи на ремонт по избран от Вас куриер до наш адрес или офис, уточнен преди изпращането. Транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на клиента.

6. Доставяте ли продукти в чужбина?

Възможна е доставка до всяка точка на света, след допълнително уточняване на транспорт и митническо оформление (при нужда).