Преносими машини за металообработка MIRAGE

Начало / Инструменти Enerpac

В продуктовата гама на Хидромарк ще намерите и преносими машини за металообработка Mirage. Иновативно насочените машини Mirage предоставят продукти, които помагат да се извърши по-бързо, по-безопасно и по-интелигентно работата. Разгледайте пълната продуктова линия на Mirage включваща машини за челно обработване, оформяне на отвори, фрезоване на повърхности и много други.

За да получите консултация за най-подходящото за Вас решение, се свържете с нас на посочените контакти.

 

Преносими машини Mirage

Успехът на машините за челно аксиално обработване на фланци Mirage се дължи на тяхната прецизна конструкция, резултатите, които осигуряват и лекотата, с която се настройват за работа.

Възможен е избор на машина с външен или вътрешен монтаж, за да се инсталират дори и върху най-малките размери на фланеца до 120 ” (3050 mm).

 

 

Машините за пробиване и оформяне на отвори доставят висок въртящ момент и осигуряват лесна работа чрез техните шпиндели за тежък режим на работа и стандартните по стандарт ISO.

Гамата от пробивни машини HT може да пробива отвори с диаметър до 5 ” в изключително здрави материали, докато машините за рязване T30 и T725 осигуряват ефективно решение при подрязване на фланцови шпилки. При мащабни проекти за извеждане от експлоатация свредлата с двойни щифтове осигуряват ефективно решение за създаване на отвори за повдигане в офшорни обвивки

Предлагат се и допълнителни стойки за магнитни превключватели и верижни скоби за бърза и лесна настройка..

Машини външно радиално рязане и оформяне на тръби (известни също като ножове с разделена рамка или резачки за тръби) осигуряват изключителни резултати при рязане и скосяване на тръби с голям диаметър. Индустриите, които ги използват, включват строителство, извеждане от експлоатация, поддръжка, производство и ремонт.

Широката гама от машини външно радиално рязане и оформяне на тръби Mirage е разделена на три вида;

  • Машини NB (тясно тяло) – идеални, когато пространството е ограничено;
  • Машини MS (среден размер) – с тегло по-малко от еквивалентните HD машини, но осигуряват по-голяма устойчивост от машините NB;
  • Машини HD (силно натоварване) – за приложения за рязане и скосяване на стени с голям диаметър;

Тези прецизни и здрави машини за линейно фрезоване на повърхности се предлагат в конфигурации с 2 и 3 оси. Всяка включва най-новата технология за преносими машини. Линията машини с две оси се състои от гама MR – създадена за твърдост, прецизност и приложения за фрезоване на място с общо предназначение и LMR гама, които използват по-лека конструкция, което ги прави подходящи за обработка на прорези в топлообменници.

Машините с три оси, включват гама от фрезови машини MRY използващи изпитаната технология от гамата MR, но с допълнителна релса за постигане на третата ос. За обработка на по-големи площи се предлагат преносими комплекти, които представляват модулна система от компоненти, предназначени за използване с две-осните фрезови релси.

Гамата от единични или осеви фрези на Enerpac са най-универсалните инструменти за обработка на място. Мини-фрезата придава по-малко измерение на преносимото фрезоване, а geniSYS V осигурява прецизно компютърно контролирано фрезоване и резбоване в изключително преносима опаковка.

Машините за орбитална обработка на тръби и фланци (OM) осигуряват бързо отстраняване на материала и висока точност при големи диаметри на фланците.

Машините в обхвата на орбитална обработка на вятърна енергия (WP) осигуряват повторяеми резултати и гладкост от +/- 0,15 mm.

Те се използват от компании, произвеждащи ротор на вятърни турбини остриета и кули. Иновациите включват хидравлична система за затягане и специално проектирани колела, използвани за маневриране на машините на място.

Машините за линейна обработка на отвори дават допустими отклонения в качеството при проекти като корпуси и съединители на турбини, тръби на кораба и ремонт на строителни превозни средства.

Модулният дизайн на тези продукти позволява да се избират различни диаметри на бара, дължини, вложки, пробивни рамена и обърнати глави – което води до много различни конфигурации за специфични приложения.