Инструменти REMS

Хидромарк е официален дистрибутор на световно известната марка REMS, водещ производител на машини и инструменти за обработка на тръби.

Продуктите REMS са високо ценени поради тяхната иновативна технология, както и високите стандарти за качество и се използват навсякъде по света. Основана през 1909 г., REMS започва да разработва продукти за обработка на тръби – в началото ръчни инструменти, а след това машини и електрически инструменти.

Качеството означава много повече за REMS, отколкото просто точност и функционалност на размерите. Подкрепени от цялостна система за контрол на качеството, която започва още при оценката на пазарните нужди и която винаги присъства по време на разработването и производството на продукта и продължава със систематичен анализ на качеството на пазара. Освен това качеството на производствените процеси се наблюдава и утвърждава редовно от тестващата агенция, която присъжда знака за безопасност GS.

Всички продукти на REMS съответстват на разпоредбите за безопасност и предотвратяване на произшествия и отговарят на съответните европейски стандарти в съответствие с условията на директивите на ЕС.