Инструменти ENERPAC

Хидромарк е официален дистрибутор на световно известната марка за производство на хидравлични цилиндри, помпи, резачки, повдигащи системи и аксесоари Enerpac.

Като бранд, наложил се на пазара още от края на 50-те години, Enerpac предлага висококачествени продукти, намиращи приложение в почти всяка индустрия.

Историята на Enerpac датира от 1910 г., когато компания започва да произвежда водни помпи за легендарния моторен автомобил „Model T“ на Ford. Репутацията й на технологичен лидер започва през 20-те години, когато са въведени първите хидравлични крикове. В края на 50-те години на миналия век се сформира отдел за индустриални продукти, а заедно с него и марката Enerpac. През десетилетията разработихме несравнима гама от хидравлични инструменти за хиляди приложения в почти всяка индустрия.

Продуктите на Enerpac се предлагат по целия свят чрез мрежа от 1400 дистрибуторски партньори.

С разрастването си, Enerpac предприема стъпки по придобиването на различни специализирани производства, с което разширява пазарния си дял и обхвата на предлаганите продукти:

SIMPLEX
LARZEP HYDRAULIC
BIACH
EQUALIZER INTERNETIONAL
MIRAGE
HYDRATIGHT

От 2024 година Хидромарк е сертифициран оторизиран сервизен център на Enerpac.

Enerpac с оторизиран сервизен център във Варна

ENERPAC предлага широка гама от решения за повдигане, избутване, издърпване, пресоване и др., които можем да доставим за Вас!