PARKER Дистрибутор

От десетилетия PARKER HANNIFIN е световен лидер в областта на хидравликата, въздухоплавателните технологии и инженеринга на всякакви видове мобилни и индустриални системи. Продуктите на PARKER могат да бъдат намерени в близо 13 000 локации по целия свят в над 100 страни. Глобалната мрежа PARKER STORE , която се развива постоянно и има вече над 3000 подразделения, прави PARKER предпочитан партньор там, където бързината и качеството имат значение.
Хидромарк  стана член на голямото семейство на PARKER през 2016г. и вече има своя PARKER STORE, като предлага на клиентите си изработване на хидравлични маркучи с материалите на PARKER. Разполагаме с модерен сервиз за кербоване на маркучи за хидравлика и въздушна спирачна система, оборудван изцяло според изискванията и с машините на PARKER. Ежедневно увеличаваме асортимента си от хидравлични и индустриални маркучи, фитинги, бързи хидравлични и пневматични връзки и др.
Хидромарк, като дистрибутор на PARKER HANNIFIN, предлага и хидравлични помпи, мотори, акумулатори, системи за контрол и др. компоненти на хидравличните системи.