PARKER Индустриални тръби и фитинги

  • Лесни за работа
  • Стандартна и неръждаема стомана с фиксирана дължина 6 m, възможни са и предложения от 4 до 7 m.
  • Вече можем да ви предложим повърхностно покритие без хром 6 в съответствие със система за фитинги DIN на Parker
  • Тръби от неръждаема стомана от 4 мм съгласно DIN 17458, тип М
  • Всички EO тръби се предлагат с  капачки Това гарантира пълна чистота от вътрешната страна на тръбите и ги предпазва от повреди..

В Хидромарк ще намерите широка гама от фитинги Parker:

Standart DIN метрични

Хидравличните фитинги Ermeto Standart DIN са метрични фитинги за хидравлични тръби с високо налягане. Те са необходими елементи за изграждане на пълна серия фитинги (EO-PSR, EO-2, EO2-FORM). Функционалната гайка FM EO-2 се предлага с уплътняваща NBR или уплътняваща FKM.

O-Lok

Доказано е, че Paker фитингите от 90 ° (O-Lok) са изключително ефективни при елиминиране на течове при по-високото налягане, в дадена хидравлична система. Това е фитинг с уплътнение с О-пръстен (O.R.F.S.), който се състои от гайка, тяло, О-пръстен и втулка. Фитингите Parker O-Lok® се предлагат стандартно с трапецовидно уплътнение „Trap Seal“. O-Lok® фитингите са подходящи за широк диапазон на дебелината на стената на тръбата и също така са лесно приспособими към инчови или метрични тръби и маркучи.

Triple-Lok

Фитинги Parker Triple-Lok 37 °, фитингите за тръби JIC и адапторите са надеждно решение за свързване на повечето хидравлични приложения с високо налягане.

Ferulok

Ferulok 24 ° Flareless фитинги на Parker създават силна връзка, позволяваща контрол и компресия, която здраво задържа гайката и тръбите, намалявайки ефектите от вибрациите.

Фитинги за заваряване

Parker предлага широка гама от заваръчни фитинги с различни конфигурации като прави заваръчни нипели, колена, редуктори или регулируеми по посока фитинги за заваръчни нипели с уплътнение с О-пръстен. Продуктова гама: Серия L / S от 6 до 42 mm външен диаметър на тръбата. Материал: стомана и неръждаема стомана 1.4571. Номинално налягане PN: макс. 630 бара

Фланци SAE

Хидравличните фланцови връзки SAE (SAE за болт, SAE за зъбни помпи) се използват в най-взискателните приложения, тъй като са подходящи за високо налягане, удар и вибрации. Фланците позволяват лесно свързване между маркуча и тръбата, където е необходима гъвкавост, без добавяне на адаптери. Тази продуктова гама е подходяща за лесно свързване между твърди линии (тръба към тръба или тръба към маркуч), поддържа висока устойчивост на разхлабване при голямо хидравлично натоварване.

Cetop квадратни фланци

CETOP фланците са челни заваръчни краища, които са квадратни и проектирани съгласно стандартите ISO 6164 по целия свят. CETOP фланците се използват за статично работно налягане от 250 bar и 400 bar, което съответства на динамично работно налягане от 160 bar и 315 bar. CETOP Фланцовата система се състои от втулка, която е заварена към тръбата и е закрепена между два квадратни фланца от набор от четири шестостенни болта, гайки и пружинни шайби. Едната от втулките има О-пръстен.

Адаптори

Без значение каква връзка ви е необходима за вашето хидравлично, пневматично или индустриално приложение, Parker разполага с висококачествени адаптери, които ви помагат да създадете връзки без течове във вашата система.

– BSP – Серия адаптери с механична връзка с 60 ° конусно легло – предотвратява течове  газове), устойчивост на затягане и лекота на сглобяване с възможност за повторно сглобяване и разглобяване. Подходящ за високо налягане.

– NPTF адапторите (Dryseal) имат конична резба. Те се използват като регулируеми винтови връзки при вариант от ъгъл и T-адаптер. Адапторът NPTF осигурява непропусклив контакт между метал и метал, тъй като външната и външната резба са в контакт в основата на резбата.

 

 

В Хидромарк ще намерите широка гама от сферични кранове Parker, които контролират посоката на потока и поддържат разнообразна гама от системни изисквания. Нашите сферични кранове са едновременно надеждни и икономични по отношение на обслужването и се предлагат в различни конфигурации и опции. В рамките на нашата гама от сферични кранове имаме набор от различни функционални възможности и можете също да избирате от селекция от продукти, които отговарят на вашите изисквания.

 

Parker предоставя набор от диагностични решения и аксесоари за измерване и обработка на хидравлични и пневматични данни и за отстраняване на проблеми при експлоатация. Те включват аналогови и цифрови измерватели на дебит и налягане, вискозиметри и други измервателни уреди, както и свързани устройства като сензори, бързи съединители и съединители за изпитвателни точки.