Начало / Parker Дистрибутор / Parker Индустриални тръби и фитинги / Parker Машини за асемблиране

 

Ръчна машина за монтаж на врязващи пръстени Parker Karrymat

Parker Karryamt e надеждна машина за бързо, безопасно и удобно сглобяване на фитинги Ermeto Original. Чрез машината EO-Karrymat  е възможно предварително сглобяване на големи размери тръби от стомана стомана и от неръждаема стомана, където не е налична технологията EOMAT. EO-Karrymat е с хидравлично задвижване и ръчна помпа. Налягането на хидравличния монтаж се отчита с манометър. EO-Karrymat се предлага  с всички компоненти, в куфар за носене.

Ръчна машина за монтаж на врязващи пръстени Parker Karrymat
  • Тръба OD: 6 до 42 mm
  • Мин. радиус на огъване: 66 mm
  • Серия: L и S
  • Материал на тръбата и накрайника: Стомана и неръждаема стомана
  • Общо време на цикъла: около 30–60 сек. Т
  • Тегло: прибл. 28 кг
  • Икономично производство: макс. 20 сглобки на ден
  • Масло: HLP23–1.22 (напълнено преди доставка)

1. Идеална – С тегло 28 кг, EO-Karrymat е преносима машина и не се нуждае от захранване. Ето защо EO-Karrymat е идеалният инструмент за монтаж на врязващи пръстени на място, ремонт и поддръжка на инсталацията.

4. Надеждна – Използването на EO-Karrymat е далеч по-малко взискателно от ръчното сглобяване с ключове. С използването и се предотвратят повреди, причинени от лош монтаж, който е от изключителна важност за стоманени тръби с големи размери.

2. Икономична – EO-Karrymat е връзката между ръчното сглобяване и технологията EOMAT. Сглобяването с EO-Karrymat е много по-лесно от ръчното сглобяване, а постига резултат като асемблиране с машина EOMAT.

5. Контролиран монтаж – След предварителното сглобяване съединението на тръбата може лесно да бъде проверено преди окончателното сглобяване. Следователно, тази задължителна стъпка при монтажа на врязващи пръстени е по-малко вероятно да бъде забравена.

3. „Задължително“ за неръждаема стомана – Тъй като EO-Karrymat се използва за директното сглобяване на врязващи пръстени от неръждаема стомана, е необходим специален процес на предварително сглобяване съгласно ISO 8483 / DIN 3859 и всички инструкции на производителя. EO-Karrymat изпълнява това изискване.

6. Специална – EO-Karrymat е специално разработена за монтаж на врязващи пръстени на място на EO прогресивни пръстени и EO-2 фитинги