Управляващ обръщателен клапан за плуг VRAP SS
Схема VRAP SS

ТИП: VRAP SS

 

УПОТРЕБА: Този клапан е проектиран за използване върху цилиндри за обръщателни плугове, за да се постигне автоматично обръщане на потока на маслото и следователно обръщане на хидравличния цилиндър, който върти плуга. Проектиран е да управлява два цилиндъра на плуг с въртене на рамката нагоре (виж схемата).

Работа: двата цилиндъра работят паралелно. Първият цилиндър В започва да подрежда товара (тъй като изисква по-малко налягане). Преди края на хода, цилиндър А започва преобръщане. След като мъртвата точка на главата (90 °) премине, цилиндрите А и В се рестартират заедно, като връщат плуга обратно в работното си положение.

МАТЕРИАЛИ И ХАРАКТЕРИСТИКА:
Тяло: поцинкована стомана
Вътрешна част: закалена и шлифована стомана
Уплътнения: стандарт BUNA N

Тези клапани се доставят с обменно налягане 150 Bar

ПРИЛОЖЕНИЕ: Свържете C1 към буталния прът на цилиндъра, C2 към главата на преобръщащия цилиндър A, U1 към страната на главата и U2 към страната на пръта на подравняващия цилиндър B. P и T към захранването на машината. Благодарение на формата си, той може да се сглоби в линията на хидравличния цилиндър или директно да се фиксира върху плуга чрез резбовия отвор в корпуса на клапана.